Odkryte prekvapenia v našom adventnom kalendári a ušetrite

26.11.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Odkryte prekvapenia v našom adventnom kalendári a ušetrite

Adventný kalendár vás tradične čaká aj na portáli Vašekupóny.sk. Odhaľte s nami exkluzívne zľavy, zľavové kupóny a kódy a ušetrite pri nákupe vianočných darčekov.



Tiež už cítite tú vôňu ihličia, kapustnice a vanilkových rožtekov? Je to tak, Vianoce sa nezadržateľne blížia. A s nimi aj čas nákupov vianočných darčekov. Že ešte nemáte inšpiráciu? Ponúkneme vám ju v našom adventnom kalendári.
 


Milujete prekvapenia?


 
Kto by ich nemiloval? Veď v každom z nás sa skrýva kúsok dieťaťa. A práve z tohto dôvodu vznikla aj tradícia adventných kalendárov, aby si deti skrátili čakanie do Vianoc. Každý deň si otvárajú jedno okienko s prekvapením.
 
Vedeli ste, že tradícia adventných kalendárov siaha až do 19. storočia? Chlapec s menom Gerhard Lang mal totiž vynaliezavú mamu. Začiatkom decembra pre neho pripravila kartón, na ktorý pripevnila 24 cukríkov. Gerhard mohol každý deň zjesť len jednu maškrtu. Túto myšlienku potom v dospelosti chlapec oživil v podobe prvého tlačeného kalendára. Prvá časť mala 24 okienok, ktoré pozostávali z básničiek, tá druhá časť obsahovala obrázky, ktoré si deti vystrihovali a následne na políčka lepili.

Táto tradícia sa veľmi rýchlo rozšírila, obľúbené sú najmä kalendáre s čokoládkami. Mimochodom, tiež niekedy nevydržíte a maškrty zjete skôr, ako príde Štedrý deň? Podobný adventný kalendár máme pre vás aj my. Akurát v ňom chýbajú básničky a obrázky či čokoládky. Ale zato s mimoriadnymi zľavami od vašich obľúbených eshopov.
 
 


Adventný kalendár Vašekupóny.sk

 

Ako každý rok, aj v tohtoročnom predvianočnom období sme pre vás pripravili 24 prekvapení na tie najvýhodnejšie vianočné nákupy. Každý deň odkryjeme jedno okienko, pod ktorým sa bude ukrývať nejaká exkluzívna zľava, zľavový kód alebo zľavový kupón.
 
Že ktoré to budú? To vám zatiaľ tak celkom neprezradíme - veď inak by to nebolo prekvapenie. Povieme len toľko, že v ponuke budú tie najlepšie zľavové kupóny a kódy od vašich obľúbených e-shopov ako Deichmann, Cellbes, Andrea Shop, Insportline, Sconto, Tescoma a mnohé ďalšie. Využiť ich môžete pri nákupe oblečenia, topánok, elektroniky, hračiek, kozmetiky, nábytku či bytových dekorácií, a urobiť tak radosť svojim blízkym alebo sebe :-). Ale pozor, zľavy budú časovo limitované.

vasekupony.sk adventny kalendar zlavy

Tak ako, navnadili sme vás? To všetko nájdete už onedlho na portáli Vašekupóny.sk. Sledujte našu stránku Adventný kalendár a hľadajte najlepšie zľavové kupóny od vašich obľúbených e-shopov. Ak nechcete premeškať žiadne vianočné zľavy, nechajte nám svoju e-mailovú adresu a každý deň vám príde informácia o aktuálnej zľave. Buďte medzi prvými, kto sa o zľavách dozvie a ušetrite s našou ponukou vianočných zľavových kupónov. Štartujeme 27. novembra.