Medzinárodný Deň detí a tipy na darčeky pre všetky deti

Deň detí, Vašekupony.sk

Blíži sa sviatok všetkých detí a to znamená, že je čas kúpiť darček. Chýbajú ti nápady? Na našom webe nájdeš množstvo špeciálnych ponúk. Povieme ti o tých najlepších.

Len rodičia vedia, aká je výchova a starostlivosť o deti náročná. Už odmala im venujú všetku pozornosť a učia ich nové veci tak, aby z nich vyrástli slušní a dobrí ľudia. Rodičovstvo však zahŕňa aj veľa krásnych okamihov, napríklad deň, keď dieťa začne chodiť alebo rozprávať, si rodiča určite zapamätajú. Aj preto môžeme povedať, že byť rodičom je tá najzodpovednejšia a zároveň najkrajšia úloha na svete.  No a kedy inokedy osláviť to, že máš deti a prejaviť im lásku ešte o čosi viac, ak nie na Medzinárodný Deň detí?

TOP darčeky pre svoje deti kúpiš v kategóriách ako sú hračky, detská móda, detské baby produkty, nábytok do detskej izby, elektro hry a konzoly, športové potreby, cestovanie a poistenie. Poďme si povedať, čo sa z nich oplatí nakupovať pre malých aj veľkých.


„Nikdy nepoznáme, čo je rodičovská láska, až vtedy, keď sa staneme rodičmi my sami.“ 
—  Henry Ward Beecher

Chceš vedieť, aké zľavy na deň detí máš na výber? Klikni na link nižšie a objavíš všetky na jednom mieste.


Rodičia a deti sa objímajú.
Autor: Gustavo Fring (Pexels)

 

Hračky pre najmenších členov rodiny


Niekoľkomesačné deti síce ešte nedokážu vnímať hračky tak, ako ich starší súrodenci, no darovať im môžeš také, ktoré im pomôžu pri vývine. Dobrým príkladom sú napríklad hračky na rozvinutie motoriky, skladačky alebo iné náučné hračky. Populárne sú aj drevené či textilné hračky. Kolekciu hier doplň aj knižkami špeciálne určenými pre bábätká, napríklad kontrastným leporerom.

Deti od 1 do 2 rokov sú pripravené vnímať viac podnetov na rozvíjanie mozgu, zmyslov i fantázie. Vhodné je kúpiť im ťahacie hračky, rôzne stavebnice alebo puzzle s veľkými dielikmi. Pre trojročné dieťa budú zaujímavé hračky s edukačným rozmerom, napríklad skladačky zvierat či triedenie farieb a vzorov. A je čas aj na prvé odrážadlo.

Pre deti vo veku 4 a 5 rokov je najvyšší čas kúpiť logické hry a tie na rozvoj predstavivosti. Obľúbené sú skladačky produktov, balančné hry či rôzne skrutkovacie stavebnice. Deti v tomto veku potešia aj drevené hudobné nástroje, sady náradia a detská kuchynka.

Šesťroční šibali nastupujú do školy, čo znamená, že stavebnice, hlavolamy a hračky na učenie písmen a čísel budú praktickým nákupom. Opäť nezabudni na knihy, s ktorými si nielen precvičia čítanie, ale aj rozšíria slovnú zásobu. Vítané sú knižky s pútavými obrázkami, doplňovačky či pracovné zošity.

Hranie s hračkami neobchádza ani deti vo veku 7, 8 a 9 rokov. No v tomto veku ti už iste presne povedia, po čom túžia. Ak ich chceš prekvapiť, kúp drevené puzzle či hlavolam.
 

dievcatko-sa-hra-s-drevenymi-kockami
Autor: Tatiana Syrikova (Pexels)

 

Najjemnejšia starostlivosť o bábätká


Pripravuješ sa na rolu matky a rodičovstva alebo chceš darovať praktický darček známym s malým bábätkom? Zameraj sa na sekciu produktov špeciálne vyvinutých pre starostlivosť a potreby novorodencov a malých detí.

K nevyhnutnej výbave patria fľaše, dudle, plienky, oleje a iné kozmetické produkty, ohrievače fľašiek, autosedačka i detská postieľka s matracom. V rodine s o niečo väčšími deťmi ocení každá mama bezpečnostné produkty, napríklad proti otvoreniu rúry, chladničky alebo na nábytok. Užitočná bude aj zábrana pred schodisko alebo ohrádka.

Kompletnú výbavu pre mamu i dieťa nájdeš v e-shope Brendon. Priprav sa na príchod dieťaťa v predstihu a zaobstaraj si všetko potrebné.
 

Oblečenie pre malých i veľkých


Kupovať veľa drahého oblečenia malým deťom nie je z finančného hľadiska dobrým nápadom. Deti rastú naozaj rýchlo a ani sa nenazdáš a nové súpravy oblečenia im už budú malé. A pravdou je aj to, že oblečenie dokážu niekedy naozaj rýchlo zničiť. Preto ti dáme tipy, v akých e-shopoch neminieš za detské oblečenie veľa peňazí a zároveň deťom poskytne potrebný komfort.

Pre najmenších ti odporúčame nakupovať v e-shope Lidl tovar z ich detskej kolekcie vlastnej značky. Charakterizuje ju kvalitné spracovanie a veľmi prijateľné ceny. Body, pyžamá, tepláky, tričká i zimné oblečenie, to všetko môžeš kúpiť naraz a pohodlne z domu.

Nakupovať oblečenie niekoľkoročným deťom je už o niečo zložitejšie, pretože majú obľúbené rozprávkové postavičky, preferujú určité farby a postupne začínajú sledovať trendy. No sme presvedčení, že sa im trafíš do vkusu objednávkou oblečenia z e-shopu Sinsay. Obchod svoju ponuku neustále obmieňa a dopĺňa o štýlové oblečenie pre úplných drobcov aj teenagerov.

Náš tip: Teenagerom daruj namiesto oblečenia darčekovú poukážku. Ukážeš im tak, že ich výberu naplno dôveruješ.

__bulb
Kde získať darčekovú poukážku Sinsay a na čo ju možno uplatniť?

Chceš niekomu blízkemu urobiť radosť s oblečením, ale nie si si istá, čo presne kúpiť? Vyrieši to za teba darčeková poukážka Sinsay, s ktorou si ho dotyčná kúpi sama.

 

Už si nakupovala z e-shopu Factcool? Už samotný názov hovorí, že predáva trendy oblečenie. Okrem detského tovaru tam nájdeš moderné kúsky aj pre dámy a pánov, takže niečo nové môže v šatníku pribudnúť celej rodine.

Chceš vedieť o ďalších ponukách? Sleduj náš web, nech sa vždy dozvieš o tých najlepších medzi prvými.
 


Dievčatko sa oblieka.
Autor: Annushka Ahuja (Pexels)

 

Všetko pre novú detskú izbu


Je prirodzené, že s vekom detí sa mení aj detská izba. Najväčšia zmena nastáva, keď dieťa nastupuje do prvého ročníka a musí sa vzdať celodenných hier. Tie nahrádza učenie a detskú izbu je potrebné prispôsobiť meniacim sa potrebám dieťaťa.

Vzdať sa odrazu všetkých hračiek môže byť pre dieťa naozaj náročné. Preto ich s budúcim školákom zredukujte spoločne na nevyhnutný počet a vyhraďte im v izbe pevné miesto. Ďalej vyčleň miesto na dostatočne priestranný stôl so stoličkou a vytvor školákovi príjemný študentský kút. Doplniť ho môžeš o praktickú nástenku alebo tabuľu.

Ku komode pridaj plnohodnotnú skriňu, vymeň detskú posteľ za klasickú a koberec nahraď novším v neutrálnej farbe. Bodkou celej premeny detskej izby bude odstránenie tapiet s detským vzorom a vymaľovanie podľa preferovanej farby dieťaťa. Veď ono sa v izbe musí cítiť najlepšie.

Máš doma veľkého školáka? Možno by ho potešila väčšia knižnica a skriňa, ergonomická stolička alebo pohodlnejší matrac. A môžeš si byť istá, že žiadny študent ani teenager neodmietne pohodlný a praktický doplnok v podobe sedacieho vaku.

Nie si si istá, ako detskú izbu prerobiť? Spýtaj sa priamo dieťaťa, ako si ju predstavuje a zmeňte ju spolu. Veď práve vynovená izba môže byť mimoriadne pekným a praktickým darčekom na Medzinárodný Deň detí.
 

Študentská izba.
Autor: Norbert Levajsics (Unsplash)

Či chceš zariadiť detskú alebo študentskú izbu, na našom webe nájdeš pohromade tie najlepšie ponuky. Klikni na link nižšie a vyberaj.

Elektronika do školy i na zábavu

 

Voľný čas je pre deti veľmi dôležitý na odreagovanie a načerpanie novej energie po učení alebo iných povinnostiach. Samozrejme, druhom aktivít by mal byť rôznorodý. Zrejme súhlasíš, že hranie počítačových hier je jednou z obľúbených voľnočasových detských aktivít.  

Chceš svojím deťom dopriať ešte kvalitnejšiu hru a lepší zážitok? Na Deň detí im daruj hernú konzolu z ponuky e-shopu Okay. Ich radosť bude neopísateľná, podobne ako pri darovaní mobilného telefónu, nových bezdrôtových slúchadiel či fotoaparátu.

A potom je tu akási druhá kategória elektro produktov, ktorá je užitočná pre študentov predovšetkým na štúdium. Máme na mysli napríklad notebook či tablet, ktoré sa stali dôležitou študijnou pomôckou. Majú tvoje deti starší model? Poteš ich výkonnejším zariadením, ktoré môžu využiť aj vo voľnom čase.

__bulb
Ako vybrať notebook? Kompletný sprievodca výberom

Popularita stolových počítačov klesla už dávno a nahradili ich oveľa praktickejšie notebooky. Zaujíma ťa, ako si vybrať notebook? Prevedieme ťa nákupom.


A čo elektronika pre najmenšie deti, čo môžeš darovať im? Siahni napríklad po hudobných hračkách, malých detských konzolách alebo neškodných herných detských notebookoch. To môže byť ich akýsi prvý kontakt s elektronikou a technológiami.

Pri každej elektronike je potrebné nastaviť hranice, napríklad ako dlho a kedy sa s ňou môžu deti hrať. Nastav pravidlá, aké uznáš za vhodné, môže to byť napríklad hodina denne po urobení domácich úloh alebo domácich prác.
 

Mama so synom používajú počítač.
Autor: Julia M Cameron (Pexels)


Rozvoj v športových aktivitách


Chceš deti podporiť v aktuálne vykonávanom športe alebo u nich tento návyk ešte len vybudovať? V oboch prípadoch je dôležité, aby išlo o taký šport, ktorý ich naozaj napĺňa. Iba vtedy, ak budú tráviť čas aktivitou, z ktorej majú radosť, môžu dosiahnuť výborné výsledky. Atletika, futbal, florbal či plávanie, niečo z toho ich určite zaujme. A ako darček im k ich sviatku daruj kvalitnú športovú výbavu a doplnky. Nezabudni, že množstvo skvelých ponúk súvisiacich so športom nájdeš zhrnuté aj na našom webe po kliknutí na tieto zľavové kupóny.

Rado tvoje dieťa maľuje, tancuje alebo ho fascinuje hra na hudobné nástroje? Podpor ho v týchto činnostiach a na MDD spolu vyplňte prihlášku do konkrétneho krúžku, v ktorom bude mať dostatok priestoru rozvíjať svoj talent. A nielen to, tiež získa veľa nových kamarátov, bude sa po škole venovať zmysluplným aktivitám a v neposlednom rade mu to v budúcnosti môže pomôcť pri výbere pracovného zamerania.

A zmysluplným spôsobom, ako využiť letné prázdniny, je aj škola v prírode alebo detský tábor. Majú hneď niekoľko výhod – deti nepresedia celé prázdniny doma a získajú množstvo zážitkov a verných kamarátov. A navyše, príprava ti nezaberie veľa času, pretože všetko potrebné kúpiš na jednom mieste, v e-shope 4fstore.
 

Hodina baletu.
Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Čas strávený spolu


Žiadne hmotné darčeky nebudú mať nikdy takú hodnotu, ako spoločne strávený čas ako rodina. Ak sa teda ešte pýtaš, ako Medzinárodný Deň detí stráviť, naša odpoveď je jasná – spoločnými aktivitami.

Prvý jún pripadá na sobotu, čo znamená, že ťa práca nijako neobmedzí a môžeš si tento deň s deťmi naplno užiť. Menšie deti bude fascinovať návšteva zoologickej záhrady, hradov, zámkov alebo rôznych mestských atrakcií. A teenagerom vyrazíš dych predĺženým víkendom alebo dovolenkou v zahraničí.

Pri každej ceste však nezabudni na uzatvorenie cestovného poistenia. Nikdy totiž nevieš, kedy budeš potrebovať pomoc.

__bulb
Platba kartou v zahraničí - na čo všetko si dávať pozor?

Chceš v zahraničí platiť kartou? Mal by si vedieť, aké poplatky si tvoja banka účtuje. A vieš, čo robiť, aby bola platba kartou v zahraničí bezpečná? Povieme ti to.


Pobyt na čerstvom vzduchu môžete spolu využiť aj na korčuľovanie, rodinný cyklovýlet, nenáročnú turistiku alebo sa vybrať za dobrodružstvom na víkendovú stanovačku.

Mama s dcérou balia oblečenie do kufra.
Autor: Ivan Samkov (Pexels)



Už vieš, aké prekvapenie pripravíš tento rok svojím deťom na Medzinárodný Deň detí? Sme presvedčení, že nech to bude čokoľvek zo spomínaného, tvojmu darčeku sa potešia a tento deň si zapamätajú ako jeden z tých výnimočných.
 

Medzinárodný Deň detí, Vašekupóny.sk