TOP 5 interaktívnych hračiek pre deti

26.09.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
TOP 5 interaktívnych hračiek pre deti

Hľadáte interaktívnu hru pre vaše dieťa? Vybrali sme pre vás 5 najlepších, ktorým podporíte jeho rozvoj v každom veku. Ak navyše využijete Bambino zľavy, určite nejaké to euro aj ušetríte.




Trendy na trhu s hračkami sa menia minimálne tak rýchlo, ako rastie váš drobec. Nemusíte sa však báť, že zmeškáte niektorú dôležitú fázu jeho vývoja. Vybrali sme za vás päť najlepších interaktívnych hračiek, ktorými podporíte jeho rozvoj v každom veku.


#1 Farebné geometrické tvary Montessori

Celodrevené hračky sa tešia obľube už niekoľkých generácií a stále nevyšli z módy. Vďaka populárnym nastrkovačkám a vkladačkám Montessori sa deti prirodzene učia rozoznávať základné farby, tvary a precvičujú si jemnú motoriku a koordináciu rúk a očí. Navyše zlepšujú u detí analytické myslenie. Približne od veku dvoch rokov sa s pomocou týchto hračiek prvýkrát stretávajú aj s počítaním.

Koncept vzdelávania Montessori je čím ďalej známejší aj u nás. Jeho súčasťou sú hračky, resp. učebné pomôcky, ktoré v deťoch vzbudzujú prirodzenú zvedavosť tým, že ich motivujú skúmať a objavovať. Sú preto ideálne ako pre najmenšie deti, tak i pre školákov.

montessori hracky vasekupony.sk

»Náš tip: Chcete pri nákupe Montessori hračiek ušetriť? Tak potom určite navštívte internetový obchod Bambino, kde momentálne nájdete aj tieto hračky. V prípade, že chcete pri nákupe ušetriť, necáhajte využiť zľavové kupóny a zľavové kódy, vdaka ktorým bude váš nákup o niečo výhodnejší. Bambino zľava určite poteší nejedného z vás. 


#2 Nezbedné písmenká

Pre všetky deti od troch rokov je tu skvelá hra, ktorá malých nezbedníkov naučí rozoznávať písmenká a pomôže im rozvinúť manuálne zručnosti. Vyskakujúce písmenká majú deťom posilniť koncentráciu, logické myslenie a postreh. Cieľom hry je v časovom limite poskladať písmenká do správnych políčok alebo skladať celé slová. Zabavia sa s ňou preto jednotlivci aj tímy (maximálne do štyroch hráčov).

zlavy na hracky vasekupony.sk

#3 Poznávame ľudské telo

Interaktívna hra v pravom slova zmysle - to je táto stolová hra približujúca deťom ľudské telo. Spoznávajte spolu zaujímavosti zo sveta anatómie. Stačí zobrať čítačku v podobe ceruzky a priložiť ju na zvolený obrázok. Objavujte skryté aktivity zašifrované na stránkach skladacej knižky a hravou formou pripravte deti na hodiny biológie. Súčasťou balenia je aj meter a samolepky, ktoré môžete pripevniť doma na stenu a priebežne zaznamenávať, ako dieťa rastie.

zlavy na hracky

Hra je kompletne v anglickom jazyku. S deťmi teda zároveň trénujete aj cudziu reč.

#4 Malý chemik

Ukážte svojmu školákovi čaro chémie. Nechajte ho robiť pokusy vo svojom vlastnom laboratóriu. So sadou Malý chemik môže skúsiť až 21 rôznych pokusov. Balenie obsahuje všetky potrebné prísady, nádobky, miešadlá aj ochranné pomôcky v detských veľkostiach. Pomocou podrobného návodu môže bezpečne vytvárať svoje prvé zlúčeniny a efektné explózie. Vzbudiť v deťoch záujem o prírodné vedy nikdy nebolo ľahšie.

zlavove kupony na hracky

#5 Angličtina! Brnkačka!

Na učenie angličtiny nikdy nie je neskoro. Pre začiatočníkov aj pokročilých, ktorí si radi zopakujú 160 najčastejšie používaných anglických slovíčok je tu Angličtina! Brnkačka!. Vďaka textovým kartičkám sa deti naučia, ako slová napísať, a zároveň pomocou fonetického prepisu pochytia správnu výslovnosť.

bambino eshop zľavy na hračky vašekupoóny

Jednotlivé slová sú rozdelené do prehľadných kategórií (čísla, farby, jedlo, šport, atď.), čo dieťaťu dáva možnosť začať v oblasti, ktorá je mu najbližšia. Stačí si zvoliť tému a pomocou elektronických diód priradiť k obrázku dané slovo. Pri každej správnej odpovedi bude odmenou rozsvietenie zeleného svetla.