Hľadáte trendy letné šaty? Máme pre vás 7 skvelých tipov

šaty

Leto je ideálnym obdobím pre módne experimenty. Chcete, aby bol aj váš letný šatník veselý, hravý, divoký či rozmarný? Prezrite si naše tipy na letné šaty a vyberte si pre seba tie pravé.

 
Prezreli sme pre vás tri internetové obchody - Bonprix.sk, Zoot.sk a Aboutyou.sk a pripravili sme výber tých najkrajších letných šiat, ktoré môžete získať ešte výhodnejšie s našimi zľavovými kupónmi. Inšpirujte sa teda s nami.
 
Volány
Letné šaty sú obvykle vyrobené z tenkých vzdušných materiálov ozvláštnené rôznymi vzormi a ozdobnými prvkami. K letnej móde neodmysliteľne patria aj volány. V týchto volánových šatách so zavinovacím efektom a nádhernej ohnivočervenej farbe z Bonprix.sk zažiarite na akejkoľvek letnej párty či tanečnom večere.

 

Kvety
Kvetinové vzory sú snáď najobľúbenejším vzorom na letných šatách. Kvitne všetko naokolo a my chceme kvitnúť tiež. Kvetinové vzory nájdete v obchodoch takmer vo všetkých farbách a veľkostiach. My sme si pre vás vybrali tieto nádherné dlhé kvetinové šaty s kvetinovým vzorom v jemných pastelových farbách zo Zoot.sk. Ak navyše využijete Zoot zľavový kód, určite aj ušetríte. 

 
Plis
Plisé slávi návrat na scénu a vedia to aj módni dizajnéri. Plisované šaty sú vždy veľmi efektné a keď sú ešte doplnené takýmito žiarivými farbami, neexistuje dôvod, prečo by nemali byť súčasťou vášho letného šatníka. Nájdete ich v internetovom obchode Aboutyou.sk.
 

plisove-saty

 

Pásiky

Pásikové vzory evokujú pohyb a šport. Na týchto letných plážových šatách z Bonprix.sk je okamžite zrejmé, že sú vhodné pre trávenie voľného času v pohodlí, a zároveň štýlovo.

pasikove-saty

 

Bodky

Bodky na oblečení pôsobia hravo a mladistvo. Tieto čierne šaty s bielymi bodkami z Bonprixu vám uberú niekoľko rôčkov a budete sa v nich cítiť ako za študentských čias. Pozrite, aký pripravil bonprix letné šaty výpredaj.
 

bodkove-saty

 
Ľan
V našom výbere určite nesmie chýbať ani ľan ako typicky letný materiál. Jeho hlavnou prednosťou je výborná tepelná pohoda pri nosení. V horúcich letných dňoch skvele odvádza vlhkosť z tela, je ľahký a vzdušný, čím zabraňuje prehrievaniu a nadmernému poteniu. Takéto biele ľanové šaty čakajú len na vás v internetovom obchode Zoot.sk.

 

lanove-saty
Boho
Boho štýl sa vyznačuje etno motívmi z rôznych častí sveta - či už orientálnymi, indiánskymi alebo folklórnymi. Je to veľmi ženský a uvoľnený štýl obliekania pripomínajúci obdobie hippies, ako stvorený na letné festivaly.