Ako na 4home vybrať záclony? Na toto daj pozor

30.04.2024 Dominika Bývanie Zdielať
Záclona, zrkadlo, rastlina.

Niekto si bez nich bývanie nevie predstaviť a inému sa zase nepáčia. Áno, hovoríme o záclonách. Považuješ ich za moderné? Poradíme ti, ako na 4home vybrať záclony.

Záclony – áno alebo nie? Rozhodujúci je predovšetkým štýl bývania a osobný vkus. Ako ich náhradu v domácnostiach často nachádzame rolety alebo žalúzie. No, aj keď ide o ich modernú alternatívu, nikdy nevytvoria takú útulnú atmosféru ako samotné záclony. Po ich umiestnení v interiéri dokážu bývaniu dodať akési teplo domova. A samozrejme, pri správnom výbere dotvárajú estetický vzhľad bývania. Nákup vkusných záclon, ktoré budú korešpondovať s tvojím štýlom, nie je v súčasnej dobe žiadny problém. Dostupné sú jednofarebné i vzorované produkty, napríklad s kvetmi, ale aj detskými motívmi. Jednoducho s nimi podčiarkneš zariadenie celého bývania.

A nemôžeme zabudnúť ani na to, že záclony disponujú určitou tieniacou schopnosťou pred svetlom i nežiaducimi pohľadmi. Nie je však 100 %-ná.

Proti záclonám je moderný minimalizmus, na základe ktorého sa z domácnosti vytrácajú všetky prebytočné prvky a medzi nimi i záclony. No a prekážať môžu napríklad i alergikom, keďže sa v nich, podobne ako v kobercoch, usádza veľa prachu.

V tomto článku ti povieme:

__bulb
Ako vybrať umývačku riadu a kde majú najlepšie ceny?

Nie je ručné umývanie riadov tvojou najobľúbenejšou činnosťou? Máme pre teba riešenie a poradíme ti, ako vybrať umývačku riadu a kde sa oplatí nakupovať.

Čo všetko môžeš nakupovať v e-shope 4home?


Spoločnosť 4home bola založená v roku 2004 v susednom Česku a v roku 2007 expandovala na slovenský trh. Od svojho vzniku rozširovala svoje portfólio a modernizovala e-shop s cieľom dosiahnuť spokojnosť zákazníkov. Takisto postupne vstupovala na nové zahraničné trhy a rozširovala svoje skladové priestory. Snaha o spokojnosť zákazníkov sa neskôr prejavila výhrami rôznych prestížnych ocenení.

Internetový obchod 4home sa zameriava na predaj bytového textilu, dekorácií, vybavenia do kuchyne, jedálne, sortimentu pre deti i pomocníkov z kategórie techniky do dielne a záhrady a mnoho ďalšieho. Široké spektrum predávaných produktov za prijateľné ceny sú určite dôvodmi, prečo je e-shop pre zákazníkov dlhodob atraktívny.

Čo by si o internetovom obchode 4home ešte mala vedieť? Objednávku môžeš získať s doručením zadarmo pri nákupe nad 50 €, prevažná väčšina tovaru je dostupná skladom, čo znamená ešte rýchlejšie doručenie a tovar si môžeš vyzdvihnúť vo viac ako 5 000 výdajných miestach na Slovensku. A spoľahnúť sa môžeš aj na kvalitný zákaznícky servis a záruku vrátenia peňazí.
 

Okno, záclona.
Autor: Jon Tyson (Unsplash)

__bulb
Ako a kde kúpiť najlepšiu rúru na pečenie?

Plnohodnotná kuchyňa sa bez rúry na pečenie jednoducho nezaobíde. Ktorá rúra na pečenie bude pre teba tá najlepšia? S jej výberom ti pomôžu informácie v našom článku.

Ako si v e-shope 4home vybrať záclony?


Desiatky druhov predávaného tovaru sú prehľadne kategorizované do 9 sekcií Bytový textil, Doplnky a dekorácie, Kuchyňa a jedáleň, Domáce spotrebiče, Záhrada a hobby, Upratovanie, Krása a zdravie, Pre deti a Cestovanie a nákupy. Po otvorení stránky sú neprehliadnuteľné. Ihneď ako na niektorú z kategórií prejdeš myškou, zobrazia sa podkategórie s príslušným tovarom, ktorý v nich nájdeš.
 

Internetový obchod 4home.
Zdroj: 4home.sk


V ktorej kategórii nájdeš záclony? Myškou musíš prejsť na kategóriu Bytový textil a následne sa ti zobrazí množstvo podkategórií, medzi nimi i hľadaná – Závesy, záclony a rolety.
 

E-shop 4home, kategória bytový textil
Zdroj: 4home.sk

 

Po kliknutí na Závesy, záclony a rolety sa na ľavej strane zobrazí panel s rozdelením, čo nájdeš v tejto kategórii. Klikni na Záclony. Produkty môžeš prehľadávať len tak, alebo si ich filtrovať podľa tvojich požiadaviek. Filter sa nachádza vo vrchnej časti stránky a ponúka rôzne možnosti.

V prvom rade môžeš zvoliť, či chceš vidieť produkty, ktoré sú vo výpredaji, a teda majú zníženú cenu, alebo tie, ktoré sú na sklade.

Ďalej môžeš produkty filtrovať aj podľa maximálnej ceny, ktorú si ochotná zaplatiť, preferovanej značky alebo farby.

V akom poradí chceš zobraziť produkty? Na výber máš odporúčané, najobľúbenejšie, najpredávanejšie a z hľadiska ceny od najnižšej po najvyššiu alebo opačne.
 

E-shop 4home - záclony.
Zdroj: 4home.sk


Na čo si dať pri kúpe záclony obzvlášť pozor? Predsa na parametre, ako sú šírka a výška záclony. Ak budeš tieto rozmery ignorovať, môže sa stať, že vybraná záclona nebude zodpovedať veľkosti tvojich okien. A to následne bude viesť k vráteniu tovaru a opätovnému nákupu, čo bude v konečnom dôsledku znamenať neskoršie umiestnenie záclony a tvojej spokojnosti s vybavením interiéru.

Aby si filtrovala produkty podľa týchto parametrov, klikni na Upresniť parametre. Zobrazí sa ti okno, v ktorom si môžeš zvoliť okrem ceny, farby, značky a rozmerov i preferovaný materiál záclony.
 

E-shop 4home filter na záclony.
Zdroj: 4home.sk


Aktuálne máš na výber viac ako 50 druhov záclon v klasickom i skrátenom strihu, jednofarebných i vzorovaných s rôznymi motívmi.

Cena za ne sa práve teraz pohybuje od 7 € do 30 €. Musíme však povedať, že momentálne sú ceny zvýhodnené a inak sa môže cenovka vyšplhať aj na 40 €. Zdá sa ti to veľa peňazí za záclonu? Na základe pozitívnych reakcií zákazníkov ťa však chceme ubezpečiť, že vyššia cena zodpovedá prémiovej kvalite.


Náš tip na záver: Cenovo zvýhodnené ponuky sa oplatí využiť vždy. Preto okrem záclon neprehliadni v internetovom obchode 4home ani iné kategórie a nakúp všetko, čo potrebuješ pre dom a záhradu. A pre všeobecne výhodné nákupy sleduj náš web a využívaj zľavy a zľavové kupóny.