6 dôvodov, prečo nakupovať v Datarte

08.10.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
6 dôvodov, prečo nakupovať v Datarte

Obzeráte sa práve po novom televízore, práčke či len malých slúchadlách? Prezradíme vám niekoľko dôvodov, prečo by ste ich mali kúpiť práve v Datarte.




Čo to je Datart?
 
Datart patrí medzi popredných maloobchodných predajcov spotrebnej elektroniky na Slovensku. V 16 predajniach a internetovom obchode www.datart.sk ponúka domáce spotrebiče, audio, video, počítačovú a telekomunikačnú techniku vrátane príslušenstva.
 
História Datartu siaha už do roku 1990. Prvá predajňa bola otvorená v Prahe. Na Slovensku Datart pôsobí od roku 1999 otvorením predajne v Banskej Bystrici. Postupne sa Datart rozšíril po celom Slovensku a Českej republike, kde ponúka kvalitný tovar za najlepšie ceny.
 

Čo tu môžete nakúpiť?
 
Sieť predajní a internetový obchod ponúka rôzne kategórie výrobkov, konkrétne:
 
✓ televízory, audio a video,
✓  fotoaparáty a kamery,
✓  telefóny a navigácie,
✓  notebooky, počítače a tablety,
✓  veľké spotrebiče - práčky, chladničky, sporáky, mikrovlnky, varné dosky a ďalšie,
✓  malé spotrebiče - vysávače, kávovary, žehličky, mixéry a ďalšie,
✓  kuchynské vybavenie - hrnce, panvice, pekáče, termonádoby a ďalšie,
✓  produkty pre krásu a zdravie - fény, holiace strojčeky, elektrické zubné kefky, zdravotné pomôcky,
✓  multimédiá - CD, DVD, hry,
✓  príslušenstvo k mobilom, počítačom, fotoaparátom a ďalším produktom,
✓  inteligentné produkty - produkty pre inteligentnú domácnosť a ďalšie.
 

Prečo by ste tu mali nakupovať?
 

16 predajní po celom Slovensku
 
Datart má svoje zastúpenie v Banskej Bystrici, Martine, Nitre, Piešťanoch, Poprade, Prešove a Trnave. Tri predajne sa nachádzajú v Bratislave, dve v Košiciach, v Trenčíne a v Žiline. Dizajn predajní, použité materiály a farby a tiež členenie priestoru sú prispôsobené tak, aby umožňovali bezproblémovú orientáciu zákazníka v predajni.  

Prehľadný e-shop

Podobne ako v kamenných predajniach, aj v e-shope nájdete široký sortiment spotrebnej elektroniky od telefónov, notebookov, fotoaparátov až po kuchynské spotrebiče. Okrem samotného predaja nájdete na stránke www.datart.sk aj rubriku Ako na to, kde nájdete cenné rady, podľa čoho si jednotlivé typy spotrebičov vybrať.

datart zlavovy kupon vasekupony.sk

Datart doprava

Služba zahŕňa nielen samotnú dopravu objednaného tovaru, ale aj jeho vynášku a inštaláciu. Samozrejmosťou je tiež odvoz starého spotrebiča a jeho ekologická likvidácia. Dopravu môžete získať aj zadarmo.
 

Záručný a pozáručný servis

Samozrejmosťou je nielen servis výrobkov počas doby záruky, ale aj po nej. Počas doby opravy máte navyše možnosť zapožičať si iný tovar, napríklad mobilný telefón alebo televízor.
 

Poistenie výrobkov

Datart vám okrem samotného predaja elektroniky ponúka aj ich poistenie. Týka sa vybraných druhov tovaru. Poistenie chráni nielen pred neopatrnosťou, ale aj pred krádežou elektroniky.
 

Predĺžená záruka

Záruka na zakúpenú spotrebnú elektroniku na obdobie 2 rokov je samozrejmosťou. K vybranému tovaru si máte možnosť priplatiť si aj poistenie predĺženej záruky. Záruku si môžete predĺžiť o jeden, dva alebo tri roku, celkovo ju teda možné predĺžiť až na päť rokov.
 

Chcete na nákupe v Datarte ušetriť?
 
Ak vás zaujíma, ktorý tovar je práve v zľave, prelistujte si aktuálny leták Datart alebo sledujte časť Aktuálne akcie. Na stránke v časti Datart výpredaj nájdete tiež vybrané tovary za výpredajové ceny  
 
Špeciálne ponuky predstavuje obchod napríklad aj počas Datart Black Friday. Eshop vtedy neponúka zľavy iba počas jedného dňa, ale dokonca v priebehu celého týždňa. S výhodnými zľavami môžete nakupovať počas celého roka. Datart zľavový kód na elektro, televízory, tablety, mobily a ešte oveľa viac sa vždy hodí.