5 tipov na trendy dámske plavky do 15 eur

10.05.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
plavky

Hľadáte pekné a moderné plavky, ktoré nezruinujú vašu peňaženku? Vyberte si na Aliexpress.com tie najkrajšie kúsky už do 15 eur.

 
Teplé, slnečné počasie na seba síce necháva čakať, ale leto je prakticky za rohom. Čas dovoleniek, mora, pláží a neskorých večerov sa blíži. Už ste premýšľali, v akých outfitoch zažiarite tento rok? Pri plánovaní svojho nového šatníka nezabudnite na veľmi podstatný kúsok. Či už sa chystáte oslniť v prímorských letoviskách, na kúpalisku či pri jazere, vaše nové plavky vám s tým určite pomôžu.
 
Nemusíte sa hnať do obchodov, tlačiť sa v tesných kabínkach a zaplatiť za plavky veľa peňazí. Ak rozmýšľate nad novými, modernými plavkami už teraz, máte dosť času na to, aby ste nakúpili na Aliexpress.com. Na tejto webovej stránke nájdete naozaj široký výber rôzneho tovaru - od drobností na oslavy, cez potreby pre domácnosť až po oblečenie a obuv pre všetkých členov vašej rodiny. A v ponuke samozrejme nechýbajú ani plavky.
 
dve-zeny-vo-farebnych-plavkach
 
Farebné bikiny
Tento typ plaviek doslova pohltil trh. Na internete i v obchodoch nájdete nespočetné množstvo strihov, farieb, materiálov. Stačí si len vybrať také, ktoré podčiarknu vašu postavu a budú vyhovovať vašim krivkám. Ženy s väčšími prsiami radšej vyhľadávajú bikiny s podprsenkou na ramienka. Tie menej obdarené zase rady siahajú po bikinách s push-up podprsenkou bez ramienok. Môžete si tiež nájsť kúsok s odnímateľnými ramienkami a využívať ho, ako sa vám práve hodí.
Napríklad cena týchto plaviek spolu s poštovným neprekročí 10 eur.
 

zena-na-plazi-v-plavkach

 
Nestarnúca klasika
Hľadáte niečo tradičnejšie? Bikiny sú pre vás príliš? Potom zvoľte klasiku. Na Aliexpresse nájdete množstvo krásnych kúskov. Klasické jednodielne plavky nikdy nevyjdú z módy a vy môžete vyzerať sviežo, a zároveň bez pocitu, že je vidno niečo, čo by nemalo byť. Vyberte si farbu, ktorá zvýrazní tón vašej pokožky. Páči sa vám modrá, ružová či žltá? Je to len na vás. Nechajte sa uniesť aj pri výbere strihu. Návšteva stránky Aliexpress.com vás určite inšpiruje. Takéto jednodielne plavky so zaujímavou potlačou vás napríklad budú stáť len necelých 8 eur.
 

zena-v-bielych-plavkach
 
Na zjemnenie kriviek
Aliexpress myslí aj na tie z nás, ktorých postava má možno nejaký ten nedostatok. Kde-tu sa nájde miesto, ktoré by sme chceli skôr zakryť, ako vystaviť na obdiv. Našťastie éra, kedy sa štíhle rovnalo pekné, je dávno za nami. Plné krivky sú opäť v móde, preto neváhajte a odhaľte ich. V týchto plavkách bude každá nedokonalosť vyzerať fantasticky a vy určite zažiarite. Nezaplatíte za ne viac ako 12 eur, čo vás určite poteší.

 

zena-v-tankinach-na-plazi
 
Pre športové nadšenkyne
Sledovanie módnych trendov príliš nestíhate? Módne novinky vám unikajú? Ak ste typ, ktorý miluje adrenalín, vodu a krotenie morských vĺn na surfe či pri inom vodnom športe, sú tu plavky, ktoré vás určite zaujmú. Športové funkčné plavky s dlhým rukávom čakajú práve na vás. Ich cena je opäť prijateľná, približne 13 eur.

 

zena-v-ciernych-monokinach
 
Pre nákupné maniačky
Ste presný opak športového typu? Leto a voda sú pre vás príležitosťou zaujať a zažiariť? Ak nechcete prepadnúť klasike, ale radšej siahate po netradičných kúskoch, ktoré sú niečím výnimočné, nie je nič jednoduchšie. Doprajte si toľko plaviek, koľko len chcete. S Aliexpressom oživíte a vynovíte svoj šatník, a nepocítite pritom prievan v peňaženke. To množstvo farieb, strihov, doplnkov - určite si vyberiete. Cena je veľmi príjemná, spolu s dopravou nezaplatíte viac ako 10 eur.
 
Tak čo, vybrali ste si? Nenechajte si teda ujsť príležitosť skvelého nákupu plaviek na Aliexpress.com!